Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Vaffelhjarte

I dag lagar eg vaffelhjarte fordi vaffler er godt og fordi vakre Marte har bursdag. Eg trur ho hadde blitt veldig glad dersom du hadde vandra ein liten tur innom bloggen hennar for å gratulere ho. Eg vil også gratulere søte Linda som hadde bursdag i går som eg gløymde å gratulere på bloggen. Gratulere så mykje begge to. No har eg store planar om å ete fleire vaffelhjarte og kose meg med familien min. I mellomtida så kan dykk godt gi eit lite blikk til Cyanide & Happiness. Er dei ikkje fantastiske vell?4 fine ord

MEG

16.03.2010 kl.17:09

kul header og kul blogg :D

ANETTE

16.03.2010 kl.17:10

haha, dissa tegneseriane der esså geniale^^

vaice

16.03.2010 kl.18:30

Koselig med bursdager. Så genial tegneserie.

Anette

17.03.2010 kl.21:35

sv: Heilt rett! Nynorsk er nydeleg :)

Ny blogg, forresten? Ser bra ut :)

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits