Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Sesjon

Eg sto opp til vanlig tid i går slik at eg fekk god tid (det fekk eg forresten ikkje) til å finne fram både papir og alt eg skulle ha på meg (som vil inkludere ei skjorte av eitt eller anna slag, sidan eg har skjorteveke og skal ha på meg skjorte kvar dag) , eg var også bittelitt nervøs men hadde også litt spenning i magen. Det har var nemmelig dagen då eg skulle til Ålesund på sesjon, Thon Hotell that is. Okay då, eg var ikkje bittelitt nervøs, eg var nok litt meir nervøs enn det. Eg fekk jo dårlig tid før eg skulle gå heimafrå, men rakk både ferga å bussen, fantastisk.

Eg var i Ålesund rundt halv 11, og tenkte at eg skulle finne hotellet slik at eg ikkje trengde å gjere det etterpå. Det tok mindre tid enn eg trudde, så då vandra eg litt i ålesunds regnfulle gater, veldig regnfulle vel å merke. Tok meg ein tur på Ålesund Storsenter og fekk kjøpt meg endå ei herlig skjorte. Deretter tok eg turen tilbake til Thon hotell, og jammen det låg ikkje hotellet fortsatt på same plassen, det var bra.

Nå eg kom inn måtte eg vise identifikasjon, deretter skulle vi sette oss å vente. Etter 10 - 20 minutt blei vi sendt inn i eit slags klasserom der vi fekk vite litt meir om førstegangstjenesten, vi var heile to jenter der og sikkert 20 gutar. Etter det blei vi delt i to grupper, der halvparten skulle ta ei lita matte/logikk prøve, og den andre halvparten skulle til lege, offiser og slikt. Eg skulle ta prøva først, og den gjekk heilt greitt egentlig. Sjølv om eg ikkje blei heilt ferdig med mattedelen. Eg fekk karakteren 5 av 6. Så eg er fornøgd, absolutt. På den siste delen hadde eg først litt problem med hørselen, men eg fekk tatt testen ein gong til og då blei det bedre. Til slutt var det inn til ein offiser som skulle snakke litt om korleis det gjekk på prøva, kva eg ønska å gjere i forsvaret osv. Alt i alt veldig hyggelige folk (vel og merke trøndera). Det var langt i frå så skummelt som eg først hadde trudd. Hurra!

Oj shit. Innlegget blei visst litt lengre enn eg hadde tenkt, derfor postar eg ein del to i morgon trur eg.


Legg ved eit bilete av superskjønne Benedicte som eg tok bilete av i studio på onsdag.

DEL 2

Del to av "Sesjon", sjølv om denne delen ikkje handlar om sesjonen men etter sesjon. På bussen tilbake frå sesjon på onsdag, så satt det ei dame ikkje så langt i frå meg. Av og til såg det ut som ho var så lykkelig at ho hadde tårer i augene, medan av og til såg det ut som verda hennar holdt på å gå under, og då var ho verdens tristaste. Ho fekk meg til å føle meg både trist og glad på ein gong, men mest trist egentlig. På vegen heim bestemte eg meg for å stoppe på moa (kjøpesenter3x) for å kjøpe litt bursdagsgåver og ellers handle litt anna. Eg fekk blandt anna kjøpt meg ein gensar og ei skjorte til, bursdagsgåve til Linda og lisjebror Eirik. Der på senteret var eg til rundt halv sju, då hadde eg netopp kjøpt med meg 8 halve bigbite baguettar til familien heime og atten roser til mamma fordi ho er fantastisk.

Når eg skulle betale på bussen heim, så viste eg buss sjåføren sesjonsbeviset mitt (for at eg skulle få 50% rabatt), og då ville han vite om Sesjonen var ein Sensasjon, og det var jo nesten det. Var heime rundt klokka ni.

No har eg akkurat pakka inn gåvene, så no er det bere å vente til eg får gitt dei vekk til dei som egentlig fortjenar dei. Eg elskar forresten å pakke inn gåver, det er litt koselig i grunn.


Eg er veldig veldig veldig glad i Mats.

Éit fint ord

CT

20.03.2010 kl.13:29

kult bilde!

kjempe fin blogg! :-D

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits