Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

om meg

Eg er som sagt ei nitten år gamal jente i frå ei lita bygd, volda kommune. Eg blei født den tjuefemte august i nittennittito. Eg har i skrivande stund blogga på denne bloggen i litt over eit halvt år, og har litt over 90 nynorsk innlegg bak meg. Eg begyndte fyrst å blogge i oktober 08, men då på bokmål. Eg begyndte å blogge på nynorsk fordi nynorsk er mykje mykje finare.

I slutten av juli forlot eg trykke og gode volda til fordel for fyrst Rekruttskulen Madla i Stavanger, og deretter Andøya Flystasjon i Andenes (Nordland), og er no ein stolt del av 133 luftving & 333 skvadronen. Som du då kanskje har skjønnt er eg for øyeblikket i millitæret, og her håpar eg at eg blir værandes i mange år til, fyrst og fremst som fotograflærling i to år. Så får vi sjå kva som skjer etter det. Millitæret er uansett herlig, det beste valget eg hat tatt.


Musikk er ein veldig stor del av livet mitt, det har det vore sidan eg var rundt 12 år. Konsertar blir då og gjerne ein veldig stor del, noko som har ført til at eg har reist ein del rundt i landet. Eg elskar det.

Det å bli fotograf er eit veldig høgt ønske, og då spessielt innen konsert/festival sjangeren. Sommaren 09 var eg så heldig å få jobb som fotograf på Malakoff Rockefestival, det same gjorde eg i 2010, saman med Raumarock, Sommarfesten i Giske, Jugendfest, Spon og fleire. Det var fantastisk. Eg har likt fotografi i fleire år, men begyndte å fotografere seriøst for litt under 4 år sidan, då eg begyndte på vgs. No er eg fotograflærling i forsvaret. (As mentioned before)

too be continued

2 fine ord

Dalíisandaler

10.07.2010 kl.01:42

Definitivt 1-0 til deg for nynorsken! Rett og slett vakkert.

Fivreld

10.07.2010 kl.01:56

Dalíisandaler: hihihi nynorsk <3 :)

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits