Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Fyrste soldag

Edit: Innlegget skulle egentlig ha blitt posta klokka 11.00
No
har eg akkurat vore på besøk til klesskapet mitt for å velge ut den siste skjorta eg skal ha på meg, sidan dette er den siste dagen i skjorteveka mi. Eg har hatt som regel og ha på meg ei skjorte kvar dag, og det har eg vore flink og klart. I dag har eg planar som består av blandt anna å dra med meg naboen min Kristine som har vore i London i ei veke ut på ein litt lang gåtur. Ellers så skal eg redigere resten av bileta frå onsdag. Slik at modellen kan få dei i morgon. Og ja forresten, eg elskar at eg vakna av sola i dag. Eg kan ikkje huske sist gong eg vakna av sola i auga mine, det er fantastisk. Endelig vår. Fantastisk.I løpet av dagen blei det riktignok ein tur med Kristine, der ho fortalde om vakre London. Eg har verkelig lyst ein tur dit. Ellers så har det blitt kakeplanlegging for morgondagen då søte syster har bursdag og blir 15 år, hurra.

8 fine ord

Sv: Hvordan man skal plassere filen er jeg ikke helt sikker på...Har aldrig gjort dette...Gjore det mye mer på sims2 men, det jeg vet fungerte på den andre simsen...var inne på dets elve spillet...Så laget jeg bare en mappe der det sto "Download" også kopierte jeg filene bare inni:)

Kan jo sikkert bare google det opp:)

Anette

21.03.2010 kl.22:19

sv: Hahaha :P yadda, e har virkelig en hyggelig stebror altså xD

ANETTE

22.03.2010 kl.08:50

Deilig med sol altså!!!!^^

Anette

22.03.2010 kl.19:39

sv: Åååh, ja <3

Blei virkelig lykkelig når e hørte at det kom singel så tidlig, gleeeda me :)

Anette

22.03.2010 kl.19:41

sv: Hahahah, absolutt! Satsa stort på den stylistmafian, hvertfall!

(Guuud, kjenne e rødma litt her e sitte xD )

Marianne Monsen

22.03.2010 kl.20:39

SV: Tusen takk! :-D

Anette

23.03.2010 kl.19:32

sv: HAHAHA, Herregud! Det va da voldsomt xD Likte best dinna:

"kjempefin blogg

blit glad om du kommenterer dert nyeste innlegget.

ikkje får og reklamere"

Ekstra poeng for dei som finne flest skrivefeil! :D

Bjørn Christiansen

24.03.2010 kl.15:28

Takk for stemmen din jeg fikk av deg på bloggen til Benedikte :)

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits