Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Brev, fint brev

Eg har no netopp vore ute på ein biltur med Kristine, med min fantastiske bil. Men i forskjell frå dei fleste andre her i området som er ute å kjørar så høyrte vi på bra musikk, nermare sagt Kamelot, Paramore, Trivium, og fleire. Når eg kom heim frå skulen i dag så låg det eit brev og venta på meg på stua, i brevet var det masse fint og det var frå nydelige Fredrikke. Oppe i konvolutten låg det blandt anna polaroidfilm, ei handleliste, eit fint brev, kinoreklame og shopping guide frå Kristiansand. Så om du les dette Fredrikke. TUSEN TAKK, eg blei kjempeglad. I morgon lovar eg at eg skal ta bilete av brevet som eg fekk. No skal eg skrive tilbake, og håpe på eit magisk svar.


også må eg bere få sei at eg er kjempeglad. Eg er nemmelig så heldig å ha fått tak i Metallica bilettar til både meg og Sunniva i klassa mi.  Det blir nokk fantastisk vil eg tru. Bilete overfrå er frå musikalen forresten.


3 fine ord

Anette

25.03.2010 kl.22:10

sv: Jaa, han e best^^

Åhh, heldiggris! Kos de massevis på metallica, regna med det blir stort! :)

Marianne Monsen

25.03.2010 kl.22:13

SV: åå, så herlig! Jeg har nok fått med meg alle de gangene du har kommentert! Jeg sitter virkelig stor pris på det! :D

Karina

25.03.2010 kl.23:16

Ååh, Linda! :( Ej me vil på Metallica!

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits