Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Raudt og fint

Eg vil ha raudt hår og fregner. Like raudt som ho nedanfor har, og eg kunne ynske eg kledde det. Akkurat no så er håret mitt brun-raudt. Kva farge kunne du ynskje du hadde på håret ditt? Synast du raudt er fint?


Foto: http://th08.deviantart.net/

4 fine ord

ANETTE

26.03.2010 kl.13:51

E har rødt hår, og e ganske så fornøyd me de også no!^^

Lena Mari

26.03.2010 kl.15:06

Eg elskar raudt hår. Da er berre så njudeleg. Men, eg synes da er for mykje styr og driva og farga hår og slikt heile tida, så eg gidd ikkje.

Anette

26.03.2010 kl.16:06

Åh, syns rødt hår e så fiint!

Hadde skikkelig blodrødt hår i niende klasse en gang :) Men etter hvert blei det oransj, det va ikkje like fint :P

vaice

27.03.2010 kl.18:43

Rødt hår er helt greit. Det er ganske søtt og pent, synes nå jeg.

Jeg har ingen helt klar mening om hva slags farge jeg selv ville hatt, jeg synes nå det er super søtt med blått hår. Men det kommer helt an på blå fargen.

Du ville sikkert kledd rødt hår, men det er vel litt styr med farging og sånt.

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits