Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Flink

I dag har eg vore flink og slukka alle lys og dermed deltatt på Earth Hour. Eg synast virkelig at fleire burde ha vore med. Det er bere ein liten time ein gong i året. Eg har også funne eit arvestykke eller arvesmykke om du vil Eg synast det er veldig fint. Kanskje eg skal vise deg det ein gong. Har du vore med på Earth hour?

Kven trur du den mørke personen er?

Éit fint ord

01.04.2010 kl.21:27

Benedicte :D

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits