Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Siste stripedag

I dag er det fortsatt stripedag, den siste stripedagen faktisk. Derfor er det stripe gensar, ullsokkar i forskjellig mønster og italiensk brytebrød til frokost. No skal eg leite etter mp3en min, og så snart eg finn den blir det rett ut på søndagstur. Kanskje søte minstebror vil bli med?


foto: privat

Kva skal du i dag?

5 fine ord

Karina

28.03.2010 kl.14:19

SV: Linda, ej lika ikkje dej :( :(

Og ej he btw klart mej FINT uten merkekle dinne veka :))

Utrulig fint bilde, btw!

Anette

28.03.2010 kl.15:18

sv: Haha, det tror e på! Har sikkert glømt av masse på mi også , men e tok hvertfall med det som e verdt å ha med :)

Syns godt du kan skrive ei liste, tho. Hadde vært gøy å se ;)

johanne

28.03.2010 kl.17:38

sv: aha, då trur eg at eg skjønnar! ^^ då trur eg det må bli 50mm'eren, for det eg var mest usikker på var det der med at ein må stå så langt vekke for å fokusere. men det er jo sikkert ikkje eit problem om eg berre kjøper eit close-up filter i tillegg. tusen takk for hjelpa. :)

Anette

28.03.2010 kl.22:12

sv: DET var det! Bli med neste gang ;)

johanne himmelseng

28.03.2010 kl.22:26

sv: ah, skal sjekke ut nettsida. og takk for tips og hjelp, igjen. ^^

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits