Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Min dag, gårsdag og morgondag

For kanskje ein halvtime sidan så ringte søte Sunniva frå England fordi hun trengde nokon å snakke norsk til, Sunniva er jammen ei søt ei. Ho har no snart vore i England i ei veke, og skal vere der i litt over ei veke til om eg ikkje tek heilt feil, eg saknar ho. Men eg unnar ho å kose seg der. Vi skal tross alt på Metallica konsert nesten med ein gong ho kjem heim, fantastisk, det blir fantastisk, er du ikkje einig Karina?.

I morgon skal eg på Bingo, fordi eg er med i bingogruppa og fordi det er litt koselig faktisk. Vurderar å ta med kameraet mitt, det finn eg vell ut i morgon, vil eg tru. For i over-i-morgon er det eigentlig for seint. Til bingoen skal eg bake kake, så det kan jo bli spennande, eg er ikkje så veldig god til å bake. Sjølv om eg bakte ei litt god eplekake i dag. Grunnen til at eg laga eplekake i dag var fordi lisjebror Eirik har bursdag (eller han hadde for litt over ein time sidan) og blei 9 år. Eg likar bursdagar.

I dag har eg vore på liten shopping, og kjøpt blandt anna saltvatnspray til håret, og to typar ansiktsmaske, det treng huda mi no. Den er sliten og trøyt akkurat slik som eg. No tenkjer eg at eg skal sjå ferdig Pokémon; Mewtwo returns. Den er koselig, barndomfoto: Meg
                                                redigering: Sunniva (modellen sjølv)

7 fine ord

Marianne Monsen

01.04.2010 kl.10:30

SV: hihi..aw! takk :D

TWIRLLINKS

01.04.2010 kl.11:35

Hei Linda, det er ikke bare deg som ikke liker mange forskjell animasjon men takk for kommentar =)

Anette

01.04.2010 kl.13:38

sv: hahah, den så jeg komme! x)

Anette

01.04.2010 kl.13:53

sv: haha, of course i did!

Skjønner godt! Sanne kaizers-utbrudd er faktisk ikke noe man kan kontrollere :P

Frida

01.04.2010 kl.13:59

På ginatricot, topshop, hm og bikbok :]

Anette

01.04.2010 kl.14:28

sv: Hahah! selvfølgelig ikke, elsker kaizers-utbrudd 8)

Karina

02.04.2010 kl.19:06

SV: ååh Linda! Gni de inn då :((

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits