Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

velkommen til rommet mitt

i går lovde eg at de skulle få sjå litt av rommet mitt no når det nesten er ferdig. bileta er no ferdige så då er det berre å sei snurr bilete.


eg har som eg kanskje har sagt før eit ganske så lite rom. dette er omtrendt det er får plass til i breidda, ei dobbeltseng, nattbord og ei dør.

her heng eg smykka mine, veskene mine og hattane mine når dei ikkje er rundt halsen eller på hovudet

nattbordet mitt, med bilete av meg som liten, farmor, pappa, tante siv og farfar som døde for altfor lenge sidan. det ligg også eit par nøkklar der, ei nål, ei lommebok og ein liten hemmelig boks med noko fint i

desse karane heng på døra mi, fire eksemplar av kvar av dei

dette er klesskapet mitt, som du kanskje kan sjå så er det det same bandet som pryda døra mi som også heng her

på tvbordet mitt står det ein stor grå tjukk tv, eit bilete av meg, oldemor og oldefar og lys

på eine veggen min er det to bilete av band eg likar, og bilete som eg har tatt sjølv, det skal snart opp fleire av desse. når eg berre får framkalt dei

litt av trofèe hylla mi, for det meste ski og fotballtrofèar men også andre

den gammle sigareska med alle dei gammle myntane og seddlane, og to par briller

konsertbilettar til metallica og kaizers, barndomsbilete av meg, buff frå forsvaret, polaroidfilm og ku

litt av kamerautstyret mitt

ein gammal men fin spegel

5 fine ord

Marianne Monsen

03.04.2010 kl.15:24

åå, så fint :D

To bestevenninner, en blogg!

03.04.2010 kl.23:58

Så koselig rom du har ! :)

Helene

04.04.2010 kl.00:44

SV: tusen takk :D

Daniell

04.04.2010 kl.02:08

sv: jeg skal kose meg som en liten gris og jeg lover å komme tilbake.. kan bli en liten stund til men jeg kommer veldig sterkt tilbake asså !

thea cherrybomb

04.04.2010 kl.14:33

speilet <3<3

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits