Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

musikkvideoar som hakkar

idag høyrar eg på:
Uncle Deadly - The Game & Be Careful What you Wish For
les eg:
bloggar
ser eg på:
musikkvideoar som hakkar på youtube

I dag har ikkje akkurat vore ein så veldig begivensesrik dag, eg har deimot fått gått meg ein lang tur, rydda litt, blogga litt og besøkt den gammle stickam kontoen min. Eg sakna då Stickam var ein stor del av livet mitt, og alle dei koselige menneska eg møtte der. I dag har eg også fått redigert litt bilete, konsertbilete vel og merke, frå Malakoff Rockefestival. Nesten som ei lita oppvarming til dei festivalane eg skal fotografere for i sommar, eg håpar det blir fleire, akkurat no er det to. No skal eg sjå på bilete frå Paristuren til Marte, heldig ho er. No er også påskeferien slutt, veldig snart, og i morgon er det skule. Æsj og æsj. Men på onsdag skal vi ha noko  vi kallar for MK-oskar på skulen. (Forklaring: Lærarane våre har plukka ut dei beste produkta vi har laga i løpet av dette året, og no skal vi kåre vinnarar i kategoriane Film, Foto, Lyd, Avis og Design.) Eg er nominert i to av kategoriane, Foto og Design. Hurra. Det hadde eg absolutt ikkje forventa.


Bidraget mitt: Foto
Modellen er Sandra Therese Haugen
Takk for flott redigeringshjelp frå Sunniva  ♥

Bidraget mitt: Design
Vi fekk eit oppdrag i designklassa om å lage eit cd-omslag. Eg valde å lage til ein av Kaizers Orchestra sine songar, Djevelens Orkester. Begge bileta eg har brukt har eg tatt sjølv og er av Kaizers Orchestra.

Kva synast du?


7 fine ord

Anette

05.04.2010 kl.23:13

sv: Absolutt! Gleda me til å se dei på slottsfjell??

Ahh, herlig da! Tur til portugal+ Hove å masse andre festivala høres slett ikkje værst ut! :)

Anette

06.04.2010 kl.13:12

Linda: Njaa.. Ekkje Mew kult, da??^

Syns du skal joine slottsfjell, masse koslige DMA-folk å treffe der! 8)

Ojoj, høres veldig bra ut! :D

Anette

06.04.2010 kl.16:44

sv: hehe :P Dei slippe nye artista hver dag dinna uka også, syns du skal vurdere det ;) Festivalpass kosta 1300.. Ganske dyrt, så den frivillig-saken e slett ikkje dom!

vaice

06.04.2010 kl.17:03

Det ble kjempe bra! Du er flink :)

Christine

06.04.2010 kl.18:34

så flink du er :)
vad handlar filmen om ??

ann

07.04.2010 kl.15:14

OMG! så flink du er til å blogge§!

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits