Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Fotokonkurranse: colour.blogg.no
Eg er med i ein fotokonkurranse på colour.blogg.no der ein kan vinne eit close-up filter frå tvspelweb.se
Grunnen til at eg ønskar meg eit close-up filter er fordi eg har eit 50mm objektiv, og som kjent for dei fleste så er ikkje nærgrensa imponerande bra, derfor er det bra med close-up filter om man skal ta bilete av foreksempel macro.

Bilete ein:
bilete nr ein er eit close-up portrett av ei god veninne som også går i klassa mi, Sandra Therese Haugen. Bilete blei tatt i fotostudioet vi har på skulen. Redigeringa på dette biletet er gjort av fantastiske Sunniva C. D. Werkland. Grunnen til at eg likar biletet er rett og slett uttrykket hennar, og dei vakre augene hennar. biletet blei tatt 26 november 2009.

Bilete to:
bilete nr to er frå Malakoff Rockefestival, og er av eit av favorittbanda mine, nemmelig Kaizers Orchestra. På biletet kan de sjå gitaristen Terje Winterstø Røthing. Han er også vokalist og gitarisk i Skambankt. Biletet er godt redigert. biletet blei tatt 24 juli 2009.

Bilete tre:
biletet er av Benedicte Dale. Eg likte det på måten kjolen snurra seg. Biletet blei tatt den 17 mars 2010, på ein slags fashion shoot eg hadde med Benedicte.

3 fine ord

Hilde - Vinn filter

06.04.2010 kl.23:02

Tusen takk for kjempefine bidrag til konkurransen min! Lykke til :D

<3Silje

07.04.2010 kl.16:00

fine bilder! :D

Elin

07.04.2010 kl.16:22

Fine bilder!

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits