Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Fotooppdrag?

No sit eg og tenkjer litt på fotoprosjektet vi skal ha på skulen dei neste vekene, tema er heilt fritt, og vi kan ta bilete av det vi vil. Eg tenkjer då fotostudio, klassisk og 40 & 50- talet. Eg treng då einaste modellar, som aller helst har raudt/oransj, eller platina/lyse blondt hår, og som er villige til TFP (å vere modell i bytte mot at de får dei bileta eg tek. ) Personen burde aller helst bu i Volda/Ørsta området. Er du eller veit du om andre som kan vere interesserte ta veldig gjerne kontakt på mail (mrs_demolition@hotmail.com). TUSEN TAKK.

Ellers er det ikkje så mykje som skjer, seinare i dag skal eg i selskap til Elise, og etter det veit eg ikkje. og til Ane, bileta eg tok av deg, kjem sikkert i morgon når eg har fått overført dei til pcen min, hihihi.

3 fine ord

ALISE

09.04.2010 kl.17:58

åååå ej he lyyyst :-DDDD mehehehe

Ane

09.04.2010 kl.19:15

Hihi! Eg ventar i spaning! :)

ANETTE

10.04.2010 kl.20:39

sv: Jeg har bestemt meg for å synge beautiful disaster^^ Og tusen takk:-D

Lykke til med fotooppgava:D Alltid kjekt med morsomme valgfrie fotooppgaver!

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits