Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

"hurra hei og hopp, jeg er så glad i dag"

Ein akkurat passe fin dag har det vore i dag. Eg har fått Close-up filteret mitt i posten (det er heilt fantastisk), eg har laga middag til mamma og meg, eg har gått meg ein lang deilig tur, tatt masse macro bilete og høyrt på musikk. Altso ein passe fin dag, eller litt finare. I kveld tenkte eg at eg skulle sjå Skins, Jenta som lekte med ilden eller Die Hard, eller kanskje alle. Eg har derfor lata opp med Skins soundtrack maraton, herlig.

Nedanfor får du aller fyrst sjå to bilete av fantastisk fine Ane (ps. det var ho som intervjua meg om blogg og nynorsk, hihi) Etter det får du sjå fire av macro bileta eg tok i dag med mitt nye close-up filter.

Om du er interessert i å vere modell for meg, ta kontakt på innlegget her (link), eller send ein e-post til mrs_Demolition@hotmail.com. Det eg treng er modellar i alderen ca 15 - 25.

8 fine ord

♥ kamara.

10.04.2010 kl.20:49

Wow så nydelig blogg,tror jeg blir hekta.Pen du er!

Kommenter gjerne tilbake♥

Karina

10.04.2010 kl.21:21

De hadde våre litt gøy å våre modell for dej da :D Men ej ekje blond eller rødhåra!

Utrulig fine bilde btw, du eso flink Linda !

ANETTE

10.04.2010 kl.21:28

Fantastisk bra macro bilder!!!!

Frida

11.04.2010 kl.00:56

Ja, herregud. De e klart ej vil stå modell for dej, ditt sjuke talent!! Men ikkje forvent nåkke meir enn av hottopic- folka :] Du e fin, du.

Lenje

11.04.2010 kl.01:35

sv lizom:

TUSEN TAKK ! :D <3

Hilde - Vinn filter

11.04.2010 kl.13:30

SV- Hei! Jeg er fornøyd med Star x8 filteret, men jeg må ærlig talt si jeg ikke får brukt det så ofte. Det lager en veldig kul effekt i mørke når en tar bilder av mange lyskilder (stearinlys eller lignende). Det kan ikke sammenlignes med et Close-up filter som kan brukes oftere og til mer. Star filteret har liksom bare en egenskap :)

Anette

11.04.2010 kl.15:17

sv: WOW! Seriøst, vil du gifte de med me? :D:D hahaha :P

Driitfine bilde forresten, som vanlig??

Marthe

11.04.2010 kl.20:01

Supre bilde Linda, likte spesielt godt bilde nr.2 av macro bilda!!

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits