Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Fantastisk fine dagar


På mandag den 12. april 2010, altså i går, døde pcen min. Den var død heilt til eg kom på skulen igjenn i dag, det var ein smule rart. Men eg er glad den er i live igjenn. Eg har også veldig snart ferdig med det nye designet på bloggen min. Det einaste som manglar er ein kodefeil, men reknar med å få fiksa det snart. For eg er veldig veldig lei standard designet, desuttan er det ikkje så veldig fint, faktisk.  I morgon klokka 11.00 så sit eg på flyet til oslo, der eg og søte søte Sunniva skal på Metallica konsert, FANTASTISK FINT. Eg gledar meg kjempe mykje, og har stor tru på at det kjem til å bli ein finfin tur. Konserten er i morgon kveld, og dagen etterpå klokka 07.55 så sit vi på flyet tilbake og skal rett på skulen.

God Bedring til Marthe som er sjuk.

4 fine ord

ANETTE

13.04.2010 kl.15:33

Ååh, kos deg på metallica konsert da:-D

Ane

13.04.2010 kl.20:22

Kuuult! :) Kos deg masse på konsert, Linda! Ser ut som me begge slit med teknikken - nynorskreportasjen min, som eg hadde brukt 15 timar på å redigere, har ikkje blitt lagra ordentleg, så den er rett og slett borte! Eg må gjere alt på nytt neste veke, når eg har tid :( Og så funkar ikkje mobilen min heller :p

Men på torsdag får eg studielån, så eg spanderer på deg kebab, hamburgertallerken eller tilsvarande i høgskulekantina! Sei ifrå når du har tid! (På mail, blogg, flaskepost, ikkje mobil :p)

Marthe

14.04.2010 kl.10:57

Tusen takk Linda:)

Linda

15.04.2010 kl.01:28

Ane: tusen takk, konserten var fantastisk. Eg er ikkje sikker på om eg kjem meg heim imorgon. Ser ut til at all flytransport blir innstillt, på grunn av vulkanutbrot på island. Derfor veit eg ikkje når eg er heime.

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits