Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

ein slik dag

for to dagar sidan var det netopp ein slik dag, med;


fantastiske pakkar med cdar i


med stripete skuldrar og kragebein


sløyfe i håretBiletet mitt vant ikkje festivalfoto konkurransen men blei brukt som illustrasjonsfoto i samme konkurranse. Berre det gjorde meg kjempe glad.


HTML av/på

Éit fint ord

fredrikke dorothea bolette

25.04.2010 kl.02:07

fin hals. hih.

det så ut som en fin dag da, og jeg likte illustrasjonsfotoet.

du burde kjøpe det. du kan kjøpe det på ebay eller på visse fotobutikker. vet om en plass i bergen de har det. men på ebay er det alltid billigst.

/fredrikke

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits