Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

elleve fine timar

eg har ikkje tenkt til å unnskylde fordi eg er så treig med oppdateringar, for det er jo faktisk min blogg, og eg som er sjef over denne bloggen. men eg tenkte uansett at eg kunne legge ut nokre bilete frå konfirmasjonsfotograferinga i helga. (dei kjem mest sannsynleg i morgon eller dagen etter i morgon.)

i dag har eg vore i fotostudio i omtrendt elleve timar, og kom heim for ei lita stund sidan. no og i natt har eg tenkt til å redigere ein masse masse masse masse bilete, både av fine frida, søte sunniva og lisjesyster amalie. du anar forresten ikkje kor lukkelig eg blei då eg fannt eit nytt potetgull i butikken, som heiter guttelus og jentelus, fantastisk fint eigentleg, du skal få sjå seinare.


eg har forresten fått ei oppgåve i design og har valgt å designe eit bloggdesign, så om du eller kanskje du har lyst på nytt bloggdesign så vil eg lage eit til deg. kan sjølvsagt ikkje love noko fantastisk fint, men skal gjere mitt beste.

kan eg få lov til å lage bloggdesign til deg?

3 fine ord

Frida

06.05.2010 kl.23:06

JA, DE KAN DU VELDIG GJERNE

Linduhh

06.05.2010 kl.23:47

SV: Tusen takk søte dej :D

TOR MOTHERFUCKIN' OLAV

15.05.2010 kl.15:38

Jentelus med smak av ketchup. Gutelus med smak av salt. *host*

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits