Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

hurra for fin soldag

Eg har no akkurat sett ferdig ein av filmane eg netopp bestille, Anne Frank's dagbok. Heilt fantastisk og sterk film, må sjåast. I morgon skal eg fotografere på ein festival i ørsta, nemmelig Spon rockfestival. Det trur eg kjem til å bli både veldig spennande og kjekt. Eg ser veldig fram til det, eg er ein av to fotografar (utanom presse), så det blir kjekt. I dag har eg sola meg i massevis, eg har blitt bittelitt solbrendt, og sovna i ei hengekøye med ei bok på magen, så no har eg eit lite bokmerke på magen, hurra, tullebok. Alt i alt har dette vore ein veldig bra dag, har også trilla tur med syskjenbornet mitt, og fått brev frå fantastisk søte fredrikke, ho må eg få svart så raskt som mulig.

også er det ein ting eg har gløymt å fortelje trur eg. Eg har blitt inkalla til førstegangstjeneste i mars 2010, eigentlig ganske dårlig tidspunkt. Eg veit heller ikkje om eg vil inn, eller jo eg vil, men så vil eg ikkje. Vi får sjå, uansett må eg prøve å få utsatt det til skuleåret er ferdig.

Éit fint ord

Frida

22.05.2010 kl.01:36

Først to tima etter ej hadde komt heim igjen, oppdaga ej at heile ansikte mitt og berre armane frå albua og ut til fingrane, va lakserosa kraftig solbrendte. Men de va verdt de. Takk for kommentaren, forresten :) Ej prøvde berre å unngå å formulere dinne kommentaren som et "svar".

Førstegongstjeneste hørest kjedelig ut. Over og ut.

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits