Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Spon Rockfestival 2010

I går var eg på sponrock, eller spon rockfestival 2010 om du vil. Eg jobba som fotograf saman med blandt anna søte Vilde, og vi hadde det mildt sagt ganske artig tross regnet og kulda. Vi fotograferte men stod også i t-skjorte/merch boda, den settninga eg trur vi hørte flest gongar var "tre øl....". Vi prøvde gang på gang å fortellje at vi ikkje solgte øl, men dei spurte uansett. Vi blei også sjekka opp av to gammle fulle gubbar (ein til meg, ein til ho), stol på meg når eg sei ÆSJ.  Vi vandra også inn og ut av backstage og kidnappa brusa deira, hihi nam. Eg/vi gjekk desverre glipp av det siste bandet Lillasyster, fordi dei var veldig forsinka, og om eg hadde sett dei, så hadde ikkje eg kome meg heim i natt. Så takket vere verdens beste lærar og andre fantastiske folk, så rakk eg ferga, som vidare enda med at eg fekk sitte ute bak på ein traktor resten av vegen heim, tusen takk Ruben. Det regna som sagt mesteparten av tida, men vi søkte tilflukt vedsiden av varmegrillar og inne ved baren når vi ikkje fotograferte, hurra. Du må forresten sjå Brødrene Løwenstierne, dei var kjempekule. No trur eg at eg skal anten sove litt til (sidan eg kom heim/sovna rundt fire i natt) klokka kun er fem på halv elleve, eller gå å hente meg litt mat. Håpar det blei nokre bra bilete, tok vertfall over nihundre bilete.  
Hurra hei og hopp

7 fine ord

ANETTE

23.05.2010 kl.11:30

åh, e elska festivala!Gleda me til å se nokken av bilda, vis du skal legge dei ut^^

ANETTE

23.05.2010 kl.14:02

sv: oki! gleda me:-D god tur til ulsteinvik!

Frida

24.05.2010 kl.00:31

åh, dagen din hørest veldig vellykka ut. Skulle gjerne ha våre der ^-^ Og hallo, alle veit ka du LETT fe ut av en konsert når de gjelde bilde.

Frida

25.05.2010 kl.00:11

sv: hihi. nåkke godt hørest godt ut :D

Anette

25.05.2010 kl.01:20

Åhh, høres herlig ut!

*spesielt dei to gamle gubbane, sant e alltid koslig -.-

Martotopia

26.05.2010 kl.14:53

Relax er god syns eg, og om du likar søtt, kan du jo prøve å bestille Pleasure. Eit heitt tips er å gå inn her: http://www.kipekee.no/index.php/cPath/49 og lese om dei forskjellige typane, og sjå om det er ein smak du har meir lyst til å prøve enn andre (ps: eitt heitt tips til, dei sender fraktfritt fram til 31 mai).

M, så hurrafint med festival! Når eg er ferdig med eksamen vert det festivalsumar igjen, og det vert så finfinfint!
sv;Tusen takk ^^

Haha jaa,var helt grusomt :-D

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits