Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Sneak peek: Brødrene Löwenstierne

dei siste dagane har vore regntunge, noko eg ikkje har vore so begeistra for, om eg skal vere ærlig. i dag derimot har det vore litt meir sol, men fortsatt litt kaldt. likevell har dagen vore ganske så grei, eg har hatt fri frå skulen og har sett Anne Frank's dagbok (igjen).  i dag har eg også vore litt effektiv å redigert å sett gjennom litt spon bilete. no får du dei to første, dei er av to veldig veldig veldig kule personar frå Brødrene Löwenstierne, virkelig eit av laurdagens store høgdepunkt.


skal du forresten på hovefestivalen i år? det er ikkje lenge til og om du fortsatt ikkje har kjøpt pass, så kan du gjere det med meg (sidan eg er hoveambassadør)
i går fikk eg forresten 1152 hoveprogram i posten, så om du vil ha, er det berre å seie ifrå, eg har no 1100 stk igjen, hurra.

5 fine ord

ANETTE

26.05.2010 kl.22:22

a-w-s-o-m-e gitaaaaar på de første bilde!!!!:-o

fredrikke dorothea bolette

27.05.2010 kl.01:21

skal du og til oslo?

jeg skal bare henge litt rundt, egnetlig.

kanskje vi kan sees? hihhi

/fredrikke

fredrikke dorothea bolette

27.05.2010 kl.22:59

oi. kjempebra. hvor har jeg sett han første før?

og hei, du kan jo sende meg en melding. hih. når du er i oslo og sånn, sender mobilnummeret mitt på mail til deg. okei?

/fredrikke

Anette

28.05.2010 kl.11:18

sv: thihihihi :P Men du får jo sett dei på malakoff da, hvertfall :D

thea cherrybomb

07.06.2010 kl.16:27

sv: takk : D

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits