Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Spooooooooooooon ... rock

Hei, for nokre veker sidan så fotograferte eg som kjennt for Spon Rockfestival saman med søte-vilde. Eg tok vel eitt-tusen bilete i løpet av kvelden. Her får de sjå nokon av dei. Ikkje nødvendigvis dei beste.  Men hurra-hade. Eg skal sove no, eg held på å bli sjuk, typisk uflaks.

4 fine ord

ANETTE

08.06.2010 kl.22:10

Heeeerlige bra bilde Linda!! :D Likte spesielt de 3.siste:D

fredrikke dorothea bolette

12.06.2010 kl.19:25

åååh. jeg likte det siste syyyyykt godt.

du er flink :D

/fredrikke

fredrikke dorothea bolette

12.06.2010 kl.19:32

ps: platespilleren min heter: pro-ject audiosystem.

det er i alle fall det eneste som står på den.

/fredrikke

christine

13.06.2010 kl.22:03

kule bilder!

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits