Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Portugal

Hei. No er eg i portugal, og portugal er fantastisk. Vi har ei ganske saa stor leiligheit med seks soverom og like mange bad. Eg er saa heldig aa ha faatt eit av dei stoerste romma for meg sjoelv, med det stoerste badet. Desuttan er det kun aa gaa fem meter fraa senga saa er eg ute i bassenget vaart. Det held ein temperatur paa over tjue grader heile doegnet. Vi har fleire palmetre i hagen, stort kjoekken og stue og eit lite kinorom. Eg likar meg veldig veldig veldig godt her. Kunne oenske eg skulle vere her lenger enn to veker, dagane gaar saa altfor fort. Men rett etter Portugal saa er det hovefestivalen, saa det gaar eigentlig heilt fint. Om du lurte paa kvar i portugal eg er saa er eg paa algarve kysten i lagos, luz. Hurra for fin tid.   

Har du det fint

8 fine ord

idawisth

17.06.2010 kl.21:34

ha en fantastisk dag!!

Karina

17.06.2010 kl.21:36

ååh, hørast deilig ut! Savna dokke! :(

ANETTE

17.06.2010 kl.22:46

Det hørtes herlig ut!!!:-D

Kos de videre, e drar til leiligheta vår i Spania i morra, så de blir bra!:-D

Kathrine

18.06.2010 kl.01:41

Ditta høyrest so fantastisk deili ut! Heldige dej :D

Marthe

21.06.2010 kl.19:42

Hørest veldi veldi deili ut! håpe du tek bilde so ej fe sjå seinade!!! :) kos dej vidare!

fredrikke dorothea bolette

05.07.2010 kl.12:49

ja. det blei så rart at vi aldri møttes egentlig.

:( :( men vi må jo møtes. hallo. hihihihi.

hva likte du best på hove?

/fredrikke

Anette

05.07.2010 kl.20:42

sv: Jaaaa! Bli med, bli med, bli med!! :D

Gravgang

07.07.2010 kl.12:48

SV: Egentlig både og, det varierer litt. :-)

Men stort sett er det jeg som kontakter de, men likevel så har jeg fått nei ifra en del festivaler og slikt jeg har pratet med. Nettsider er stort sett positive, mot at du kan gi dem noe tilbake! Eks. at du kan reklamere for de, eller teste produkter og skrive gode omtaler. ^^

Kult at du skriver på nynorsk i grunn, er det bevisst eller kunne du like gjerne blogget på bokmål? ;-)

-Stian / www.gravgang.com

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits