Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

festivalklar... igjen

No er eg snart ferdig å pakke og klar til å reise. Vi reiser likevell ikkje før i morgon tidleg klokka 10. Dei første konsertane startar klokka 11 ved sentrumscena altså utanfor sjølve festivalområdet. Men før det så tenkte vi ("vi"=meg og kristine) at vi skulle hente akkreditering altså bånd som viser at vi skal fotografere og ha tilgang til forskjellige område. Etter det blir det sikkert litt vandring på festivalområdet, samt å prøve å få fotografert når dei opnar portane til festivalen, håpar på stort oppmøte. Nedanfor ser de bilete av fjorårets fotografpass.


Håpar eg ser deg på festivalen, kom å sei hei om du ser meg.

5 fine ord

ANETTE

22.07.2010 kl.17:35

OOh, du må ta masse bildE:DD

fredrikke dorothea bolette

22.07.2010 kl.17:55

åååh. jeg vil og på malakoff.

kjenner flere som skal dit. hihiih.

/fredrikke

fredrikke dorothea bolette

22.07.2010 kl.18:02

ååååh. så fint :) hurra hurra. hvor mange er det som er på malakoff da?

/fredrikke

fredrikke dorothea bolette

23.07.2010 kl.00:43

hihi.

jeg skal si ifra.

noen fra førde :)

publiserer de bildene dine på nettstedet sitt?

/fredrikke

Marthe

24.07.2010 kl.00:02

Kos dej Linda! :D:D håpe du fe noken flotte bilde, fe høre bra musikk og supert vær! :P

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits