Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Festivalfotograferinga er snart over for sommaren 2010.

720929-1-1281336740109.jpg
Festivalfotograferinga er snart over for sommaren 2010.

3 fine ord

Lena Mari

11.08.2010 kl.01:14

gledar meg til å sjå masse festivalbilete! :D viss du ikkje har gjort da før, kanskje du kunne ha skreve litt om kva metodar du brukar når du fotograferar konsertar?

Anette

11.08.2010 kl.18:29

sv: Jaa, sees der <3

For øyeblikket planlegge e å kjøre fra bergen tidlig (Lily sitte på) også overtale e mamma til å verge og kjøre oss til brattvåg :) Ja, Så regna e med at Heidi skal dit.

Anette

11.08.2010 kl.20:38

sv: Hey, e e dødssjalu D:

Åh, herlig! Tror det tar rundt en time å kjøre fra ålesund, kanskje litt mer ;)

akk.. Hadde vært koslig om du kunne verge me, men tror du må være over 20 da, hvertfall. Har sendt mail til dei å spurt om reglane, så vi får se.

Hvis ikkje har nok ikkje mamma nokke imot det, siden ho har et massivt fjortiss-crush på Terje :)

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits