Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Lykkerus

Som eg har skrive så mange andre plassar så er eg fortsatt i lykkerus etter Skambankt 2x, dobbelt møte med bandet, besøk til fine folk, god mat, smerte, mykje is gjestelisteplass og ikkje minst fotografering. Eg vil tru eg kjem til å ha det slik ei god stund til,eg nyt det. Men samtidig er det veldig trist for det var mine to siste Skambankt konsertar i løpet av dei komande tre åra (nei vent litt?). Eg misunnar Anette og Frøken Sjølama veldig mykje. Skulle ha gitt ganske så mykje for å få vere der, men det har eg absolutt ikkje pengar til, desverre.

Eg reiste til Ålesund rett etter skulen på fredagen, då møtte eg skjønna Joanna, vi tok bussen heim til hybelen hennar og laga taco lasagne før vi gjorde oss klare for å reise til Ålesund for Skambankt og vorspiel (som inkluderte Spice Girls, mykje mykje is, latter og anna tull). Vi hadde det meir ein fantastisk fint. Vi hadde også noko internt noko mellom oss og Hans Panzer, som blandt anna resulterte i plakat med #sexylubben på, i tillegg til lovehearts med namn. Nedanfor litt twitterkos.

Her er den supersjarmerandes plakaten vår, Panzer er jammen det ein fin ein, hehe. #sexylubben


På ørstakonserten var eg på gjestelista fordi eg skulle fotografere, etter konserten snakka eg litt foto med terje og tollak før eg overleverte kamera til ....... (please insert name), så fekk han leike seg litt med kameraet mitt. Det resulterte blandt anna i desse to:FYI, på dette siste bildet, så kan det sjå ut som Terje ikkje ville bli tatt bilde av, heller tvert i mot. Han poserte.

power ey?


HEI ANETTE


BEVIS: Eg var der eg og, med svartprikka sløyfe i håret.


HEI SJØLAMA


to konsertar som resulterte i desse to


HEI MATHIAS


HEI TOR OLAV

2 fine ord

Lucky Luke

30.10.2010 kl.12:23

fine bilde, du e så flink! :)

lily

02.11.2010 kl.21:14

aw, fint bilde av anette! og meg med sovesminke på var... sexy.......

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits