Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Kronerulling

Sidan sist så har ...

eg vunne to billettar til p3session i Stavanger i morgon

eg annonsert på twitter at eg er blakk og derfor ikkje kan reise

andre starta kronerulling på twitter for at eg skal få reise

eg blitt intervjua av p3, og hatt mine fem minutt i rampelyset på Nrkp3 / Lydverket i går.

eg fått "samla inn" ca 500 kroner, treng fortsatt ca 450 kroner.

 

Så om du tilfeldigvis har ein femtilapp til overs og har lyst til å gi den til meg, så ta kontakt anten her, på twitter.com/mrs_Demolition eller på mrs_Demolition@hotmail.com Eg kjem til å elske deg om du gjer det!

2 fine ord

Silje

02.11.2010 kl.17:43

åh! jeg hørte deg på radioen i går! du skal få ein femtilapp av meg! hvordan vil du ha den? så foresten at du var på skambankt på vega? DET VAR JEG OG! Tollak er seriøst noe av det heiteste som fins, jeg misunner deg grønn av misunnelse for å ha vært backstage!

lily

07.11.2010 kl.15:40

sv: livet til lily hadde vært jævlig kjedelig skal jeg si deg

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits