Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

pausepust

HEI!

No har eg vore heime i nokre få timar, etter å ha besøkt himmelske Paris og fine Oslo. I Paris var detLa Tour Eiffel, Champs-Élysées, Notre Dame, Metro, Starbucks, nydelige gater, Disneyland, god mat, veldig mykje gåing, Arc de triomphe de l'Étoile, Bercy, Basilique du Sacré-C?ur og så mykje mykje mykje meir. Det har vore heilt fantastisk, om eg skal beskrive det mildt.

I Oslo var det Kaizers Orchestra, køing, museumsbesøk, mykje gåing, fin båttur, fine folk, superkoselig leiligheit, familiemøte og anna kos.

Eg har hatt den beste veka på utruleg lenge, men samtidig er det utruleg godt å vere tilbake. Bilete frå turen kjem snart. 

 

Fluctuat nec mergitur

Éit fint ord

fredrikke dorothea bolette

18.04.2011 kl.00:51

VAR DERE I DISNEYLAND?

/FREDRIKKE

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits