Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

for alt vi har, og alt vi er

Hei

På mandag reiste eg til Andenes på intervju,

på tirsdag var eg på intervju med forsvaret,

på onsdag gjorde eg på ingenting,

medan eg på torsdag kom inn som einaste fotograflærling i forsvaret.

HURRA HEI OG HOPP, EG ER SÅ GLAD I DAG.

(og på fredag kom eg opp i matteeksamen, skriftlig. Fin dag)

 

Kort sagt har eg lenge vore usikker med tanke på mi eiga framtida, derfor er eg endelig veldig letta og glad over at eg veit kva eg skal gjere dei to neste åra. Eg elskar tanken på det, og spesielt det at det var min fyrsteprioritet. Eg har endelig fått sett eit lys i enden av tunellen.FOR ALT VI HAR, OG ALT VI ER.

Lukke

Éit fint ord

så bra !

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits