Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Endelig framme

Eg sit no å slappar av på rommet og skal snart legge meg til å sove. Men tenkte eg fyrst skulle prøve å oppdatere litt om kva som har skjedd sidan sist. Eg har reist i nesten heile dag, og har no endelig kome fram til Andenes, Andøya. Eg blei møtt på flyplassen av han som skal vere sjefen min dei neste to åra, og deretter kjørt vidare til forlegning av Andreas. Må berre få nevne det, alle er så hyggelige her! Han viste meg også rundt og fortalde kor alle dei forskjellige tinga ligg. Litt seinare på kvelden fekk vi også møtt resten av folka som bur på kaserna, veldig veldig koselig gjeng. Var også ute og åt pizza med dei litt etterpå.

Men ja tilbake til rommet mitt. Eg bur aleine på eit tomannsrom, noko som eigentlig er litt deilig. Men samtidig skulle eg ønskje at det budde ei til her. Men i november skal vi flytte inn på heilt ny kaserne, så då reknar eg med dei samlar alle jentene på rom, sidan vi der skal ha seksmannsrom. Men no må eg nesten prøve å få i meg litt søvn. Skal heldigvis ikkje opp så veldig tidlig, men halv sju blir det nokk.

Hei & hopp

 

vi = eg og dei to andre lærlingane som var der då.

null ord

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits