Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Fyrste litt skikkelige jobbmandag

Heyhey. I dag begyndte dagen som vanlig halv 8, sjølv om eg var klar for action litt over 7. Sjefen var sjuk i dag også, og dermed blei det til at Andreas (andreårslærlingen) blei sjefen min i dag. Den fyrste oppgåva eg fekk var eigentlig å berre fortsette på det eg gjorde på fredag, altså redigering av stabtavle, for så deretter å printe den ut med riktige instillingar og beskjere dei. Fargane og alt blei heldigvis veldig bra, "I've finally done something right". Etter det fekk eg beskjed om at eg måtte ein tur inn å sjå i Orion, spennande. Gledar meg til eg skal ut å fly. Så blei det leiking med studioblitzar og portrettfotografering av ein ny som skulle på stabstavla og filmredigeringsvideo resten av dagen. Samt ein halvtimes vandring på stranda rett før jobbslutt, fordi eg skulle bli kjent med utstyret. Synast fortsatt det er utruleg uvannt og bruke Canon. Likar fortsatt Nikon mykje bedre. 

Resten av dagen gjekk til stort sett filmsjåing og avslapping. No trur eg at eg skal sove litt, sidan eg sannsynligvis på stå opp litt tidlegare i morgon fordi det er godt mulig at eg må gå til jobb, noko som tek ca 30 minutt har eg høyrt. Wish me luck.


Ja også ein siste ting. Her har vi vell eigentlig dagens outfit. Har fått med meg at det fortsatt er ganske så populært, så tenkte eg skulle prøve meg på det. Antrekket er grønnt og kjem rett frå depoet på Madla. Hurra for det.M04 <3

2 fine ord

Marthe

04.10.2011 kl.08:42

Da he ej lest alle oppdateringane frå Andøya! Høres veldig bra ut syns ej, og d virka so du trivast allereie:) so d e veldig bra! Lykke til Linda, og stå på! Gler mej til du fe komme opp i fly!

Karina

06.10.2011 kl.17:18

E bra de, at du fortsatt lika Nikon best! Håpa du kosa dej masse, Linda! :)

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits