Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

"han vaske rutene på raudt lys"

Heyhey. Ei bittelita oppdatering. Her i Andenes skjer det eigentlig ikkje så veldig masse anna enn at eg kosar meg veldig. Akkurat no er eg berre veldig glad for at det endelig er fredag og helg. Har vore ei litt lang veke, men er samtidig utrulig glad for at eg har begyndt å kome skikkelig inn i jobben, blitt meir kjent med dei på jobb og alt det der. Men anna enn det så har dette eigentlig berre vore nokk ein vanlig dag på Andøya Flystasjon. Får berre fleire og fleire arbeidsoppgåver. Så lenge jobben er fin, noko den er så er alt bra. Eg likar forsvaret berre meir og meir. Kanskje litt på grunn av alle dei herlige soldatane, men uansett. Livet er bra.


Tittelen på innlegget har forresten absolutt ingenting med innlegget å gjere, anna enn at eg høyrde på "Mys" av Gnom då eg skreiv det.

2 fine ord

Jonas Bech

21.10.2011 kl.22:34

så fint bilde :)

Marthe

22.10.2011 kl.15:48

<3 flinke Linda!

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits