Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Fjelltur

Som eg trur eg kanskje har nevnt i eit av dei tidlegare innlegge her frå Andøya, så var vi på fjelltur dei to fyrste søndagane vi var her. Den fyrste gongen måtte vi avbryte på grunn av ei som hadde beinhinnebetendelse (trur eg det var). Medan vi andre laurdagen klarte å fullføre. Det var ein utruleg fin tur på nokre timar, og eg som fotolærling måtte jo sjølvsagt dokumentere det heile. Så her kjem litt bilete frå begge turane, men mest tur nummer to.
Herr Norstrand

Godgjengen!  F.v Håkon, Marius, Line & Andreas

Nydelig utsikt på fjelltopp nr 2 (?)

Line & Marius måtte sjølvsagt skrive seg i boka når vi var kome på toppen (det måtte nokk vi andre og)

Skjønne Paasche. Vår alles Påskehare

Andreas på toppenMarius

Marius måtte utfordre sjebnen litt når han fyrst hadde kome heilt opp

Noah's dyrbare øy

Bilete som bevis på at eg og var på toppen. Hint: Eg er den bakerste tullingen med raudt hår.

null ord

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits