Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Oppdatering + bilete frå bartenderkurs

Sidan sist gong eg var innom her har det gått ca 4,5 måned, som betyr at eg har kome ein god del lenger i læretida mi. Eg elskar det berre meir og meir for kvar dag som går. No går dagane fram mot då herlige 1103 kullet skal dimme. Eg mislikar det veldig veldig sterkt. Det betyr også at vi no snart er det eldste kullet på leiren, som igjenn betyr at kullet mitt også snart skal dimme, medan eg blir igjenn eit år ekstra. Det blir fantastisk å skulle fortsette. Men å skulle seie hade til kullet mitt blir grusomt.

No nærmar også dagane seg fram mot då vi skal flytte inn i nyekasserna (trur eg då vertfall). Vi skulle jo eigentlig flytte inn i september, men det blei utsatt. Til dette har eg også veldig blanda følelsar. Eg elskar å bu aleine, men samtidig så er jo Norcan (kasserna vår) ganske så falleferdig, så det skal bli godt å flytte inn i noko heilt nytt. Har også nett fått vite at eg skal flytte inn på seksmannsrom saman med to nye jenter som ikkje har kome oppover ennå. Begge to er skvadronsjenter så eg håpar dei er veldig grei, sidan eg både skal bu saman med dei og samarbeide med dei.

Sidan sist gong eg skreiv her, har eg også vore på fire kurs, som betyr at eg no har bartenderkurs, vekterkurs, ordensvakt og SRC/VHF sertifikat. Hipp hurra for det. Har vore veldig spennande og lærerike kurs med eksamen ved kvar kursslutt. Har tenkt å ta fleire snart, men ikkje heilt ennå, har jo ennå 1,5 år igjenn.

Fleire bilete kjem, men vi startar med nokre få frå då Eg, Gøril, Anine, Andreas, Lise og Thomas var på Bartenderkurs.


















null ord

Skriv fine nye ord




Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits