Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

Kvardagstull

No nærmar det seg ei ny runde med intervju til fotograflærling her oppe på Andøya Flystasjon. Eg huskar den i fjor veldig godt, sidan det er grunnen til at eg sit her no. Om mindre enn to veker kjem tre nye og skal kjempe om kven som får plassen til hausten når eg då vert andreårslærling, utruleg spennande. Har store forhåpningar, og trur det blir veldig spennande. In other news så har eg endelig fått møtt ein av dei to jentene eg skal sove på rom med på nyekasserna om vi nokon gong flyttar inn, ho verkar heldigvis veldig grei. Så er veldig glad for det.

Sist veke når eg såg ut vindauget trudde eg endelig det hadde blitt vår, men nei. Heile den veka her og i helga så har det snødd i massevis, som igjenn har resultert at når eg går den halvtimen til jobb kvar dag så har eg blitt nesten heilt kamulfert av snøen. Ikkje mykkje grønn kammo igjenn på uniformen då nei. Men hey. Eg likar snø, men hadde jo vore greit om vinteren skulle bestemme seg om han var ferdig eller ei. Litt stress når været byttar så raskt. Men herregud skal absolutt ikkje klage, når vi har det så fint som vi har det.

Dei siste dagane har eg vore aleine på jobb, noko som eigentlig er ganske deilig. I går var det desuttan ein heil del ting som måtte gjerast, sånne dagar likar eg særs godt. Spessielt dagar der eg har så mykje å gjere at eg nesten ikkje får såtte meg ned, men på ein måte så er eg glad eg ikkje har dei dagane så veldig ofte, for det er jo også ganske stressandes.

Nei må vell få sjå til å få jobba litt, har lova Lise å hjelpe ho med noko velferdsgreier i tillegg til at det kjem innom sikkert tre stk litt seinare å skal bli fotografert i T1. Som igjenn minnar meg på at eg forhåpentligvis får ny uniform no. Men skjørt. Like it, Love it!    Kjem sannsynligvis litt bilete frå ein photoshoot eg hadde i går med brp, kjem nokk litt seinare i dag eller i morgon. Morosamt var det vertfall.

See ya

See ya

See ya

null ord

Skriv fine nye ord
Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits