Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

april 2011

pausepust

HEI! No har eg vore heime i nokre få timar, etter å ha besøkt himmelske Paris og fine Oslo. I Paris var detLa Tour Eiffel, Champs-Élysées, Notre Dame, Metro, Starbucks, nydelige gater, Disneyland,...

pause frå kvardagen

I morgon klokka 05:30 sit eg på ferga som skal frakte meg til volda, der eg skal finne bussen som vidare skal frakte meg til moa og vigra, og der eg vidare skal eg finne flyet som tek meg til oslo ...Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Lenkjer


Drea
Marte
Frida
Fredrikke
Christine
Lena Mari
Fredrik
Linda H
Anette
Sunniva
Ann Iren

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse frå meg.

hits