Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

oktober 2010

Lykkerus

Som eg har skrive så mange andre plassar så er eg fortsatt i lykkerus etter Skambankt 2x, dobbelt møte med bandet, besøk til fine folk, god mat, smerte, mykje is gjestelisteplass og ikkje minst fot...

om du lurte, sjølv om eg veit du ikkje gjorde det

Eg har hatt det fint. Chasm for snart to uker siden var ganske bra, Skambankt i Bergen dagen etter var jævlig bra og Skambankt dagen etter det i Brattvåg var også fantastisk (men Bergen var best)....Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Lenkjer


Drea
Marte
Frida
Fredrikke
Christine
Lena Mari
Fredrik
Linda H
Anette
Sunniva
Ann Iren

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse frå meg.

hits