Related Posts with Thumbnails Eg er ein fivreld - www.fivreld.blogg.no

oktober 2012

i dag

I dag er eg.... -så heldig at eg skal starte seint på jobb -så flink at eg skal skrive ferdig søknad til jobb -flink og skal både lage og pakke inn fleire julegåver -flink og har betalt regning...

Linda leikar kreativ - såpe

Sidan eg blei andreårslærling og fekk eiga leilighet så har det hatt seg slik at eg har brukt meir og meir tid på kjøkkenet. I dag fannt hovudet mitt ut at eg skulle leike kreativ igjenn. Så då ble...Eg er Vingsoldat/Korporal Nordstrand, av og til meir kjent som Linda, Sunnmøringen, eller Fotograflærlingen. Eg er ei snart tjue år gammal jente i frå Volda, som no har busett seg i det glade Nord. Her skal eg fortsette å bu, i vertfall litt over eit år til. Du har no kome til ein nynorsk blogg som skriv om fotografi, forsvaret, alt det rare hjartet mitt bankar for, og ein gong i blandt om fivreld. Eg legg også ut mine eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å kunne leve av fotografi, gjerne også kombinert med musikk. Eg bur for augneblinken på Andøya i Nord-Noreg og trivast bedre enn nokon gong. For snart eit år sidan starta eg på mi fotografutdanning, i forsvaret. Eg kunne ikkje hatt det bedre.

Lenkjer


Drea
Marte
Frida
Fredrikke
Christine
Lena Mari
Fredrik
Linda H
Anette
Sunniva
Ann Iren

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse frå meg.

hits